London z letalom


Oddaj povpraševanje

Kaj imajo skupnega kraljica, skrivnostno podzemlje, tekoča avtocesta, jegulje, grah, oko in Harry Potter? London!

 

Predviden program

1. dan: Zbor potnikov na letališču Jožeta Pučnika dve uri pred predvidenim letom in polet letala proti Londonu. Pristanek na letališču Stansted ali Luton. Transfer v hotel, namestitev v sobe. Odvisno od letalskega voznega reda se bomo najbrž že prvi dan podali s podzemno železnico v mesto. Po želji lahko ta dan popoldan že obiščemo enega izmed »obveznih« londonskih muzejev; Znanstvenega ali Prirodoslovnega. Zvečer se bomo sprehodili ob Temzi in videli Parlament, Big Ben, London eye … večer pa zaključili na samem Piccadillyu. Vožnja v hotel, prenočevanje.

2. dan: Po zajtrku se bomo podali na raziskovanje britanske prestolnice … Vodnik nas bo naučil kako vstopati in izstopati na podzemni železnici in zakaj se na tekočih stopnicah držati vedno desno. V muzeju voščenih lutk se bomo lahko slikali s slavnimi osebami iz sveta glasbe, filma in politike. Kasneje bomo naše raziskovanje nadaljevali v samem središču, kjer bomo videli Trafalgar Square, Narodno galerijo, se sprehodili skozi St. James Park in videli, kje živita princ Harry in princ Charles in kje, razen poleti, živi kraljica; mimo Buckinghamske palače bomo krenili proti južnemu delu prestolnice vse do Big Bena in Parlamenta. Videli bomo Westminstrsko opatijo, kjer se kronajo britanski vladarji.  Zvečer po želji in za doplačilo vožnja z znamenitim London eyom. Pogled na prestolnico v lučkah je čaroben. Prenočevanje.

3. dan: Po zajtrku bomo krenili na Greenwich, kjer bomo na gričku videli nulti poldnevnik, Pomorski muzej, Kraljičino hišo in Astronomski center. Sprehodili se bomo po ljubki vasici in obvezno obiskali lokalno tržnico. Jedi iz vseh koncev sveta bodo prijetno dišale, mi pa bomo v tem času ravno prav lačni. Vožnja z ladjico nazaj v mesto. Pogled s Temze je čudovit in posebno doživetje se je peljati pod samim towrskim mostom … Po želji postanek v Shakespearovem gledališču Globe ali pa vožnja do znamenitega Towra, kjer so na ogled kronski dragulji. Tam bomo slišali legendo o znamenitih krokarjih in kraljevini … Prosto za sprehod po ulici Oxford … Zvečer povratek v hotel. Prenočevanje.

4. dan: Po zgodnjem zajtrku prevoz na letališče, polet proti domu. Pristanek na letališču Jožeta Pučnika je predviden v dopoldanskem času.

 

cenik v EUR pri plačilu določenega št. potnikov v enem avtobusu
št. plačanih oseb 20 25 30 35 40 45
osnovne šole 436,00 413,00 408,00 400,00 390,00 383,00
srednje šole 446,00 423,00 418,00 411,00 401,00 393,00

 

V ceno je všteto

Letalski prevoz na relaciji Ljubljana – London – Ljubljana, letališke pristojbine, 1 ročna prtljaga (dovoljene dimenzije so odvisne od prevoznika),  transfer z letališča v hotel in nazaj, 3 prenočevanja z zajtrkom v hotelu ali hostlu turistične kategorije v Londonu (2. ali 3. cona) v tro in štiri posteljnih sobah, prevoz z ladjico z Greenwicha v mesto, vstopnina na dvorišče z meridianom, vstopnina v muzej voščenih lutk Mme Tussauds, vsi ogledi po programu,  odlično slovensko turistično vodstvo, zdravstveno zavarovanje z asistenco Coris, organizacija in ddv.  Učitelji, profesorji, spremljevalci: eno brezplačno mesto na 15 plačanih oseb.

 

Opombe

Po želji doplačila za (skupinske cene): London eye učenci približno 16,00 GBP, dijaki 20,00 GBP, Tower približno 9,00 GBP – 20,00 GBP, kovček / oddana prtljaga – odvisno od prevoznika, približno 40,00 – 50,00 €, večerje po sistemu all you can eat ipd 15,00 GBP, Shakespeare Globe približno 11,00 GBP.

 

Obvezno doplačilo

Vozovnica mestnega prometa v Londonu; učenci približno 6,00 GBP, dijaki in odrasli 12,10 GBP na dan.

 

Dobro je vedeti

Program in cene so okvirnega značaja. Vozni red in cene se spreminjajo. Cene, ki so objavljene v katalogu so okvirne in odvisne od razpoložljivih mest na letalu v trenutku rezervacije. Stornacije vozovnic so možne po splošnih pogojih prevoznika. Natančna cena aranžmaja je znana v trenutku rezervacije in plačila mest na letalu. Program je narejen in izračunan po trenutno veljavnih cenah ter valutnem tečaju na 22. 7. 2016. Mesta na letalu so na vprašanje. Priporočamo zavarovanje rizika odpovedi zaradi dokumentirane višje sile in bolezni. Natančne informacije dobite na naših prodajnih mestih.