KATALOG EVROPA 2020

Datum: 28.01.2020

Spoštovani potniki in ljubitelji potovanj in izletov. Z veseljem sporočamo, da je izšel katalog Evropa 2020, ki prinaša veliko novosti in vabi: Z NAMI PO NOVA DOŽIVETJA. Katalogi so na voljo na prodajnih mestih, prelistate pa ga lahko tudi v priponki.

IZLETI IN POTOVANJA ZA ZAKLJUČENE SKUPINE 2020

Datum: 12.12.2019

Pozdravljeni, ljubitelji potovanj in izletov ter zabave. Za vas smo pripravili kratek zbirnik idej in predlogov za izlete, potovanja, ekskurzije in zabavo. Sporočite nam svoje želje, pripravimo ponudbo posebej za vas. Vabljeni z nami po nova doživetja.    

ZIMSKI ŠPORTNI DAN – ŠOLARJI, GREMO NA SNEG!!!

Datum: 22.11.2019

Spoštovani ljubitelji užitkov na snegu. Zima je vsak dan bliže in zimski šolski športni dnevi na snegu tudi. Pripravili smo paketne ponudbe za Krvavec, Kranjsko Goro in Veliko dolino. V primeru zanimanja za katero od drugih smučišč, vam pripravimo ponudbo. Obrnite se, prosimo, na katero izmed naših poslovalnic. Vabljeni z nami po nova, snežna doživetja!    

Alpi 2019-20; katalog izletov, potovanj in ekskurzij za učence in dijake

Datum: 20.08.2019

Spoštovani učitelji, učiteljice, profesorji, profesorice, ravnatelji, ravnateljice. Želimo vas obvestiti, da je izšel novi katalog izletov, potovanj in ekskurzij  za učence in dijake:  Alpi – skupaj odkrivamo svet. Z nami po nova doživetja! Arriva Alpetour d.o.o. Vabimo vas, da si katalog ogledate v spodnji priponki.

Turistična poslovalnica Ljubljana 1. februarja 2019 zapira svoja vrata

Datum: 24.01.2019

Spoštovani, obveščamo vas, da s 1. 2. 2019 zapiramo našo turistično poslovalnico v Ljubljani, Slovenska 27. Dejavnost ljubljanske turistične poslovalnice selimo v ostale Alpetourjeve poslovalnice, kjer lahko uredite svojo prijavo za Alpetourjeve izlete in potovanja, si rezervirate letovanje ali smučanje, rezervirate letalsko vozovnico ali pa preprosto pokličete za kakšno drugo turistično informacijo. Naši komercialisti vam bodo z veseljem pomagali.

Alpetour pridobil standard ISO 14001:2015

Datum: 25.04.2018

Družba Alpetour, Potovalna agencija, ki je del skupine Arriva Slovenija, je uspešno zaključila prizadevanja za pridobitev certifikata sistema ravnanja z okoljem ISO 14001:2015. Alpetour tako potrjuje, da poleg svoje poslovne uspešnosti, vsakoletne poslovne rasti, posebno pozornost namenja tudi okolju, v katerem deluje.   V Alpetourju smo pred dnevi uspešno zaključili zunanjo presojo sistema ravnanja z okoljem. Slovenski inštitut za kakovost in meroslovje (SIQ), je presodil, da so izpolnjeni vsi pogoji za dodelitev certifikata ISO 14001:2015.   Alpetour s pridobljenim certifikatom

Prestižno odličje za kakovost Qudal tudi za Alpetour, Potovalna agencija d.o.o.

Datum: 14.06.2016

S ponosom vam sporočamo, da so slovenski potrošniki družbo ALPETOUR  izbrali za medkrajevnega avtobusnega prevoznika št. 1 v kakovosti, kar potrjuje, da so uporabniki naših storitev zaznali osredotočenost vodstva na doseganje maksimalne stopnje zadovoljstva strank. ALPETOUR  je osvojil največje število glasov slovenskih državljanov za absolutno najvišjo raven kakovosti v svoji kategoriji in postal nosilec zlate medalje z največjim možnim številom petih zvezdic za kakovost QUDAL – QUality meDal. Državljanom Slovenije so v raziskavi QUDAL – Quality Medal  zastavili vprašanje (letos