Ne zamudite Smučalimbusa!

Brezplačni avtobusni prevoz iz Kranja na Krvavec in nazaj vas pričakuje od četrtka do nedelje, med 15. decembrom in 17. marcem!

Smučalinbus vas iz Kranja popelje do postaje kabinske žičnice na Krvavcu in po končanem smučanju nazaj. Vse kar morate narediti, je, da vozniku pokažite dnevno smučarsko vozovnico, ki jo kupite v kranjskem Turističnem informacijskem centru in na Avtobusni postaji Kranj.

VOZNI RED:

Smučalimbus vozi od 15. decembra 2016 do 17. marca 2017:

– ob ČETRTKIH, PETKIH, SOBOTAH in NEDELJAH ob 8.30 iz Kranja in 16.20 iz Krvavca

– ob SOBOTAH, NEDELJAH še ob 7.20 iz Kranja in 15.00 iz Krvavca

V času božično-novoletnih praznikov in zimskih počitnic bomo prevoz izvajaliob7:20 in 8:30 iz Kranja in v povratku ob 15.00 in 16 iz Krvavca tudi od PONEDELJKA DO PETKA.

TRASA SMUČALIMBUSA:

Planina otok – Globus – Glavna avtobusna postaja Kranj – Vodovodni stolp – Primskovo – Plinarna – Šenčur – Šenčur na Jami – Šenčur šola – Srednja vas pri Šenčurju – Luže – Velesovo – Trata pri Velesovem – Češnjevek – Dvorje – Grad / Cerklje – Krvavec gondola

CENE SMUČARSKIH KART/DNEVNE:

32,00 € odrasli

28,00 € seniorji / mladi do 19 let

17,00 € dnevna otroci do 14 let

Paket vsebuje smučarsko vozovnico, prevoz z avtobusom in čaj na smučišču. Ko se boste decembra vračali iz smučanja, pa le zavijte še v stari Kranj na druženje s prijatelji. Sprehodite se po mestu, opremljeni s smučarsko opremo, saj je Kranj vendar prestolnica slov