Alpi, izleti in ekskurzije za osnovne in srednje šole

Katalog izletov, potovanj in ekskurzij najdete na dnu obstoječe strani!

 

Zakaj z nami?

Ravnateljica ljubljanske osnovne šole o ekskurziji v Toskano:
Z vašo pomočjo smo ponovno izvedli še en naš skupni izlet – tokrat v Toskano. Kot sem že omenila, so ga učenci težko pričakovali in so na izletu resnično uživali in se imeli super. Izjemno so bili navdušeni nad da Vincijevimi izumi, ki jih večinoma že poznajo, saj se učimo pri pouku, zdaj pa so si jih lahko ogledali tudi v živo. Tudi sprehod do njegove hiše ni bil prehud napor. Še posebej zato ne, ker so si lahko privoščili nas učiteljice, ki smo do hiše prišle med zadnjimi. Tudi sama vsebina izleta jih je fascinirala, saj jim je renesansa res všeč (glede na dinamiko med poukom), zdaj pa so si lahko vse te stvaritve, o katerih se učimo, videli tudi v živo. Tudi v Ufizziju je bilo vse ok- kar je navdušujoče zame je to, da so večinoma del, o katerih se učimo, takoj prepoznali.
Vodička gospa Vlasta je bila na mestu je učencem znala povedati dejstva z ravno pravšnjo dozo informacij. Učiteljice smo z njo res dobro sodelovale.
Kot že lani, pa tudi letos ne moremo mimo res super šoferjev Oliverja in Vilija. Ko so učenci zvedeli, ki so bili že lani z nami na Poljskem, da gresta z nami, so ju bili zelo veseli (jeee, the best šoferja gresta z nami:)). Da sta res najboljša šoferja, ki so ju “ever kdaj imeli”, so potrdili tudi letošnji novinci na našem izletu. Vedno sta jima pomagala pri zlaganju prtljage in nista imela pripomb, če so kdaj pa kdaj postali nekoliko preglasni. Našim učencem sta šla res brez težav na roke, če so ju za kaj prosili. Mislim, da iskrena zahvala učencev šoferjema ob koncu izleta pove vse.
Hvala vam za vaše sodelovanje, in da ste upoštevali vse naše želje in pripravili izlet po naši meri.
Upam, da bomo še naprej tako dobro sodelovali in da se čimprej vidimo na kakšnem izletu. Če ne prej pa čez eno leto, ko bomo z našimi učenci ponovno obiskali Auschwitz. Upam da v takšni zasedbi kot je bila lani.

Učitelj ljubljanske osnovne šole nam je po ekskurziji v Toskano sporočil:
Ekskurzija uspela, “zrihtali” ste super vreme. Učenci zadovoljni z videnim in tudi z nastanitvama (sploh prvi hotel). Jure (vodnik) je tudi dobro odvodil – ravno prava mešanica zahtevnosti in sproščenosti.

Z ene ljubljanskih fakultet smo prejeli pošto:
Spoštovani,  v imenu fakultete se vam najlepše zahvaljujem za organizacijo petkovega izleta po Gorenjski. Vse je potekalo po načrtu in brez težav, še vreme nam je bilo res naklonjeno. Zelo bi pohvalila tudi vodnika Matjaža, ki je študentom na zanimiv in zabaven način povedal obilo informacij.

Z ljubljanske srednje šole nam je pisala profesorica:
Lepo pozdravljeni! V soboto, 30. 9., so šli dijaki in profesorji Srednje šole na ekskurzijo v Benetke. Ekskurzija je čudovito uspela. Kolegi so izrecno poudarili, naj pohvalim izvedbo ekskurzije in vodiče. Z agencijo so bili zelo zadovoljni, dijaki pa so tudi zelo uživali. Vse je gladko potekalo, program pa je požel uspeh. Dijaki so bili najbolj zadovoljni, da so si za tako ceno ogledali tako veliko. Najlepše se vam zahvaljujem za izveden ekskurzijo!

Iz Škofje Loke piše ravnateljica:
Spoštovani gospod Franci! Prav težko mi je, ker je vaš meil prišel prej kot sem vam jaz odpisala. Že od včeraj in danes zjutraj imam odprt vaš meil, da vam napišem kako je bilo. Lahko rečem samo ČUDOVITO! Gospod Bojan je daleč najboljši šofer. To smo ugotovili že zdavnaj in si želimo, da nas vedno spremlja. Je zabaven, miren, spoštljiv, razumevajoč in izjemno dobro reagira in varno vozi. Res sem vesela, da smo imeli to priložnost, da smo lahko ponovno potovali z njim. Gospod je urejen in na zelo pristen in nevsiljiv način vstopa v komunikacijo, zato so ga tudi naši zaposleni tako lepo sprejeli. Ob slovesu je doživel res bučen aplavz. Gospa Vesna je tudi bila krasna vodička, z ogromno znanja in razumevanja naše skupine, naših posebnosti in je bila tudi takoj NAŠA. Tudi njo si v bodoče še želimo, saj je bila izjemno skrbna, ves čas je povpraševala kako smo, če je vse v redu, skrbela za vegetarijance in preverjala glede nastanitve. Program, ki smo ga imeli je bil vrhunski, to gre pa zahvala VAM, gospod FRANCI! Vedno znova nam pripravite nekaj, da potem še tri dni po povratku nazaj ne vemo nič kje se jih glava drži,… Super je bilo vse in res ne bi mogla bolj opisati našega potovanja kot z besedami: »Prehitro je minilo, pošljite nas nazaj!« Vse lepo vam želim in se toplo priporočam še za naslednjič! Prijazen pozdrav!