Gorenjska in Osrednjeslovenska

Kranjska Gora

Slovenija

Ramada Hotel and Suites Kranjska Gora (ex: Prisank)
Kranjska Gora, Gorenjska in Osrednjeslovenska

Ramada Hotel and Suites Kranjska Gora (ex: Prisank)

Rank 4.0Rank 4.0Rank 4.0Rank 4.0
Cena od 82,00 €


Nazaj na počitnice

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenih
· prost vstop v vodni park Aqua Larix
· prost vstop v Sprostitveni center Kompas
· brezplačno hotelsko parkirišče, garaža z doplačilom

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

POGLEDI
Ima zanimivo arhitekturo in lego. Spredaj se spogleduje s simpatičnim mestecem, zadaj mežika v sonce in na manj kot 100 m oddaljeno smučišče. Pogled na gore vam bo snedel jezik.

MANJŠE IN VELIKE
V hotelu prisegajo na udobje svojih gostov, zato družinam posteljejo v prostornejših suitah, pri alergikih so še posebej izbirčni pri opremi, nekdo pa bo to noč spal na vodni postelji.

BREZ BAZENOV NE GRE
Četudi jih morda ne bomo obiskali, je dobro, da so nekje blizu. In so. Pri prvem sosedu. Aqua Larix s fino toplo vodo in še toplejšimi savnami.

DRUŽENJE JE PIKA NA I. KJE SE DOBIMO? OB VELIKI PICI HOTELSKE PICERIJE, OB SLASTNI TORTICI ALI V PUBU LEGENDE V KLETI?

Opis

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora se nahaja v centru Kranjske Gore, kar je odlično izhodišče tako za sprehod po mestecu kot za pohod v hribe. V zimskem času pa bodo na svoj račun prišli smučarji, saj je hotel oddaljen dobrih 50 m od sedežnice Kekec.

Hotelski kompleks je primeren za umirjen dopust in goste, ki si želijo veliko udobja. Naravne danosti in športna infrastruktura so idealna enačba za aktivne počitnice skozi vse leto. V počitniškem času animatorji poskrbijo za dobro voljo najmlajših, bodisi v tem oziroma v sosednjih hotelih ali na prostem. Privoščite si jutranjo kavico v Kavarni London in obiščite picerijo Napoli, kjer bo zadišalo po okusnih italijanskih specialitetah.

Če vam ni do športnih aktivnosti ali pohajkovanja po Vitrancu, si privoščite kopanje v toplem vodnem parku Aqua Larix v hotelu Ramada Resort Kranjska Gora ali se pogrejte v eni izmed savn v Svetu savn. Na voljo vam je tudi Sprostitveni center hotela Kompas. Ob tej bogati ponudbi boste zagotovo našli storitev po lastni meri.

Skupno je v hotelu 110 sob, opremljene so z LCD TV, minibarom in kuhalnikom za čaj, na voljo je tudi brezplačen WiFi.

Kulinaričnih dobrot, ki jih pripravijo kuharski mojstri, boste deležni v samopostrežni hotelski restavraciji. Vsako jutro vas bo pričakal bogat samopostrežni zajtrk, večerja pa bo bodisi postrežena bodisi samopostrežna. S predhodno najavo vam pripravijo zdravo in uravnoteženo dietno hrano.

Sobe

DS2 (1/2): dvoposteljna soba; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, telefon, sef, minibar, kuhalnik za čajDS2-3 (1/2+1): dvoposteljna soba; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, telefon, sef, minibar, kuhalnik za čaj, možnost dodatnega ležiščaDS2-4 (1/2+2): ES1:

Koristne informacije

Prijava: 14–20h (javiti pozni prihod), odjava: 7–11h.
Kartice: MasterCard, Visa, American Express, Diners Club, Maestro.
Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. Gostje imajo prost vstop v bazen Larix in v bazen Sprostitvenega centra Kompas.Hotel je prilagojen invalidom; na voljo sta 2 sobi za invalide.
Z doplačilom: otroška posteljica 6 €/dan, kosilo 14 €/dan/osebo, enoposteljna soba +20 €/dan, kopalni plašč 5 €/dan, brisače za bazen 1,5 €/dan (na bazenu);  garažna hiša 8 €/da.
Omejitve: psi niso dovoljeni. Pri manjšem številu gostov je večerja postrežena.

Taksa in prijava

Turistična taksa in enkratna prijava nista vključeni in se plačata na recepciji.

Vrsta storitve
  • polpenzion
  • nočitev z zajtrkom
Vrsta namestitve
  • dvoposteljna soba
Vsebina je v pripravi, počakajte trenutek!