Gorenjska in Osrednjeslovenska

Bled

Slovenija

Park
Bled, Gorenjska in Osrednjeslovenska

Park

Rank 4.0Rank 4.0Rank 4.0Rank 4.0
Cena od 124,00 €


Nazaj na počitnice

Hotel Park

Več za vas

· brezplačen WiFi v avli hotela in v sobah
· prost vstop na hotelski bazen, v savno in fitnes
· brezplačno hotelsko parkirišče

Opis

Hotel Park se nahaja v središču Bleda in ponuja neposreden pogled na Blejsko jezero z Julijskim Alpami v ozadju.

Zaradi svoje odlične lege, privablja goste, ki si želijo bivanja v centru dogajanja ter aktivnih počitnic. Razgibana okolica ponuja številne možnosti za prijetno preživljanje časa v naravi, na lepo urejenem minigolf igrišču bodo uživale vse generacije gostov. Otroci so v času počitnic vabljeni v otroško igralnico, v hotelu Savica Garni. Ali ste vedeli, da je tukaj doma originalna blejska rezina, sladica, ki slovi daleč naokoli, in da jo je prav šef kuhinje hotela Park naredil že pred več kot 60 leti? Pa da so jih od tedaj spekli že več kot 10 milijonov? Poskusiti originalno sladico je zagotovo nekaj, kar mora storiti vsak ob obisku Bleda.

Niso pozabili niti na relaksacijo - v prijetni naravi se boste počutili pomirjeno, v hotelskem bazenu sproščeno, dodatnih vodnih užitkov pa ste lahko ob doplačilu deležni v Wellnessu Živa v Rikli Balance Hotelu. Zaplavajte v bazenu z ogrevano vodo, se z otroci spustite po toboganu ali se, medtem ko čofotajo v svojem bazenčku, predajte užitkom whirlpoola ali dodatno ogrejte telo v eni izmed savn. Naj vas v zunanjem bazenu nežno pozdravijo topli žarki sonca, morda na terasi pridobite še lepši ten.

Park je hotel z 217 sobami, vse imajo balkon, klimatsko napravo, LCD TV, brezplačen WiFi in minibar.

V hotelski restavraciji ponujajo samopostrežni zajtrk in večerjo, upoštevajo tudi posebne prehranske potrebe gostov.

Sobe

DS2-3 B: dvoposteljna soba, 14–16 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, balkon, možnost dodatnega ležišča

Koristne informacije

Prijava: 14–24h (javiti pozen prihod), odjava: 7–11h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, American Express, Maestro.
Prednosti: Popust pri vstopu v savne v Wellness Živa. Bogat animacijski program za otroke v času počitnic v hotelu Savica Garni (Labod Zaki). Peščeno teniško igrišče, najem koles, minigolf. Hotel je prilagojen invalidom, na voljo je 1 soba za invalide.
Z doplačilom: kosilo 15 €/osebo/dan; manjši psi (predhodna najava) 15 €/dan; otroška posteljica 7 €/dan, garaža v trgovskem centru po veljavnem ceniku; športne aktivnosti.
Omejitve: Pri manjšem številu gostov je večerja postrežena.

Taksa in prijava

Turistična taksa in enkratna prijava nista vključeni in se plačata na recepciji.

Vrsta storitve
  • polpenzion
Vrsta namestitve
  • dvoposteljna soba
Vsebina je v pripravi, počakajte trenutek!